• Persoonlijk contact
  • Korte levertijd
  • Voordelig geprijsd

Retourneringsbeleid: Jouw Tevredenheid is Onze Prioriteit

Bij Solid Bedrijfskleding streven we naar jouw volledige tevredenheid met onze producten. We begrijpen echter dat er situaties kunnen zijn waarin je een artikel wilt retourneren. Ons retourneringsbeleid is opgesteld in overeenstemming met het Nederlandse consumentenrecht en heeft als doel om dit proces soepel en transparant te laten verlopen.

Retourvoorwaarden

Termijn: je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Informatie en notificatie: Als je een artikel wilt retourneren, verzoeken we je vriendelijk om ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan via e-mail of telefonisch contact. Zorg ervoor dat je de bestelgegevens en het artikelnummer vermeldt.

Staat van het artikel: Het geretourneerde artikel moet ongebruikt en in de originele staat zijn, inclusief alle labels en verpakkingen.

Uitzonderingen: Maatwerkproducten, gepersonaliseerde artikelen en hygiënische producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van fabricagefouten.

Retourproces

Melding: neem contact op met onze klantenservice om je retour aan te melden. We verstrekken je de benodigde instructies en een retourlabel (indien van toepassing).

Verpakking: verpak het artikel zorgvuldig in de originele verpakking, samen met alle accessoires en labels.

Verzending: stuur het artikel terug naar het retouradres dat we je verstrekken. Zorg ervoor dat je het pakket voldoende frankeert en een traceerbare verzendmethode gebruikt.

Terugbetaling en verwerking

Ontvangst: zodra we het geretourneerde artikel ontvangen en hebben gecontroleerd, sturen we je een bevestiging per e-mail.

Terugbetaling: binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel zullen we het aankoopbedrag, inclusief eventuele initiële verzendkosten, terugbetalen via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij de oorspronkelijke transactie.

Klantenservice

Ons team staat klaar om je te assisteren bij het retourneren van artikelen en het beantwoorden van eventuele vragen. Neem gerust contact met ons op via [klantenservice e-mail] of [klantenservice telefoonnummer].

Let op: Dit retourneringsbeleid is van toepassing op consumenten in overeenstemming met het Nederlandse consumentenrecht. Bedrijfsklanten kunnen onderworpen zijn aan afzonderlijke voorwaarden.

We danken je voor jouw begrip en medewerking bij het naleven van ons retourneringsbeleid. Jouw tevredenheid en vertrouwen zijn voor ons van het grootste belang.